Bafetimbi Gomis: “Bu atmosferi devam ettirmek istiyoruz”

Leila

Global Mod
Global Mod
Antalyaspor karşısında galibiyeti getiren golümüzü kaydeden Bafetimbi Gomis, maçın akabinde yayıncı kuruluşa değerlendirmelerde bulundu.

Girdikten epeyce kısa müddet daha sonra galibiyeti getiren golü atmasını deneyime bağlayan Fransız santrforun değerlendirmeleri şöyle:

“Bugün burada gol atmaktan dolayı epeyce memnun ve gururluyum. Galatasaray için oynuyorsanız gol atmanız gerekiyor. Çok değerli bir maçtı. Ayrıyeten taraftarımızın göstermiş olduğu ilgiden dolayı gurur duyuyorum. Birinci sefer değişik bir role büründüm. Daha yol gösterici ve yol açıcı bir biçimde oynadım. Oyuna girip gol atmak benim için büyük gurur kaynağıydı.”

“YOLUMUZ UZUN”

“Golden daha sonra fazlaca memnun oldum. Bu epey büyük tecrübe gerektiriyor. Geçmişte oynadığım ve maçlarda fazlaca gol atmamın tesiri var. Bunlar zaferi getiren şeyler. Yeterli bir başlangıç yaptık ve bu atmosferi gelecek hafta devam ettirmek istiyoruz. Yeni oyuncular da ortamıza katılacak. Her şey yüzde yüz harika değil lakin bunu geliştireceğiz.”

“Kerem yeterli bir çabayla topu kazandı. daha sonrasında gol geldi. Tüm grubu tebrik ediyorum. Yolumuz uzun. Antalya kolay bir deplasman değildi; lakin âlâ iş çıkardık.”