AVM’de skandal: Hekim olmayan bireyler ‘diş beyazlatma’ standı açtı, reaksiyon gösteren tabibe saldırdı!

taklaci09

Global Mod
Global Mod
İstanbul, Bahçelievler’de bir AVM’de tabip olmayan şahıslar tarafınca diş bakımı standı açıldığı ve standda yer alan koltukta diş beyazlatma, diş paklığı üzere süreçler yapıldığı görüldü. Kelam konusu uygulamaya reaksiyon gösteren bir diş doktoru adayı ise, çalışanların taarruzuyla karşılaşırken görüntü çektiği için telefonuna el konuldu.

3 ay daha sonra diş hekimliği fakültesinden mezun olacak olan Zeynep isimli Twitter kullanıcısı, Bahçelievler’de bir AVM’de verilen skandal hizmetin görüntüsünü paylaştı.

Bayan, AVM’de 80 liraya diş beyazlatma süreci yapıldığını söylerken, reaksiyon göstererek fotoğraf ve görüntü çektiğinde ise çalışanlar tarafınca itildiğini ve telefonunun alındığını belirtti.

‘Bizeynepvarmis’ isimli kullanıcının anlatımları şöyleki:

“Hem bir Türk vatandaşı tıpkı vakitte mezuniyetine 3 ay kalmış bir diş doktoru adayı olarak bugün başımdan geçen bir hadiseden bahsetmek istiyorum. Saat 15.30 civarı annemle Bahçelievler Metroport AVM’den alışveriş yaptım, AVM’den çıkarken oradaki standlardan birinden birinin çat pat Türkçe’siyle ‘Diş paklığı, beyazlatma yapalım’ söylemiş olduğini duydum. Dönüp ‘Burda mı yapıyorsunuz?’ diye sordum ‘Evet, 80 lira sadece’ dedi. ‘Doktor musunuz? Çalışma müsaadeniz var mi?’ diye sorunca da gerildi ve anlamadığım bir lisanda bir şeyler söyleyerek uzaklaştı.

daha sonradan anladım ki birilerini çağırmaya gitmiş. Ben standa dikkatlice bakınca kreşuar, kavitron ucu, ayna ve sond olduğunu gördüm. Gördüklerimin fotoğrafını TDB’yle paylaşmak için çekerken öbür biri geldi ve annemi ve beni itekleyerek bağırmaya başladı. Evet itekleyerek…

Görüntüyü kapattıktan daha sonra telefonumu elimden çekip bir süre vermedi ve sileceksin diye bağırdı. Bu noktada güvenlik hala gelmemişti. Telefonumu elinden kurtarıp tam uzaklaşacakken bu sefer arttan gelen yabancı bir erkek telefonumu elimden alıp üzerimize yürüdü.

Annemin ve benim kaygımı varsayım edebilirsiniz. Nihayet güvenlik gelince telefonumu gasp eden kişi iade etti. Lakin size sormak istiyorum artık bu beşerler AVM’nin ortasında diş taşı paklığı ve diş beyazlatma süreci yapmak için izini nereden almış?

Almamışsa İstanbul’un göbeğinde bir AVM’de nasıl bu kadar rahat davranabiliyor ve AVM idaresi buna nasıl müsaade veriyor? Halk sıhhatiyle oynamak bu kadar kolay mı? Bunlar kim ki diş taşı paklığı yapıyor?

AVM idaresinden Lübnanlı olduğunu öğrendiğim bu bireyler benim ülkemde bana nasıl saldırıyor ve nasıl telefonumun gasp ediyor? Biz bu kent eşkıyalarıyla yaşamaya mecbur muyuz?”