AKP’li Savcı Sayan: Mukavele numarasını öğrenebilirsem Kılıçdaroğlu’nun elektrik faturasını yatıracağım, bunu gündemden düşürelim

taklaci09

Global Mod
Global Mod
Ağrı Belediye Lideri Savcı Sayan, faturasını ödemediği için meskeninin elektriği kesilen CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu‘nun mukavele numarasını öğrenirse elektrik faturasını yatıracağını bildirdi.

Ağrı Belediyesince, kentte üniversite tahsili nazarann öğrenciler için bir restoranda sahur programı düzenlendi. Sayan, burada, AKP Vilayet Lideri Halil Özyolcu, Ülke TV Genel Yayın Direktörü Hasan Öztürk, gazeteci Turgay Güler, Akşam Gazetesi Ankara Temsilcisi Emin Pazarcı ve Aydınlık Gazetesi Muharriri Gaffar Yakınca’nın iştiraki ile öğrencilerle sohbet edip bir arada sahur yaptı. Sahur daha sonrasında gazetecilere yaptığı açıklama yapan Sayan, her vakit gençlerin buyruğunda olduklarını, yaklaşık 700 öğrenciye sahur verdiklerini ve bu şekil programları gaye alanların gençlerin birlik ve birlikteliğini kıskandığını söylemiş oldu.

“Türkiye ve siyaset ismine ıstırap verici bir durumdur”

Sayan, Kılıçdaroğlu’nun faturasını ödemediği için konutunun elektriğinin kesilmesine ait, şunları kaydetti:

“Biliyorsunuz Kılıçdaroğlu, Türkiye’yi karanlığa sürüklemek için sivil itaatsizlik başlatmıştı fakat bugün kendisi karanlıkta kaldı. Kendisi inat etti. Ben kontrat numarasını öğrenebilirsem bu gece ya da yarın Kılıçdaroğlu’nun elektrik faturasını yatıracağım. Türkiye huzursuz olmasın. Bunu gündemden düşürelim. Siyasetin bu kadar ayağa düşmesi ve bu biçimde küçük şeylerle uğraşması nitekim ülkemiz ismine son derece hüzün verici şeyler. Ne yapmaya çalışıyor anlamış değiliz.

Kendisini Gandi’ye benzetiyor. halbuki Gandi şiddeti sonlandırmak için sivil itaatsizlik yapıyordu. Kılıçdaroğlu da şiddeti körüklemek ve milleti şiddete çağırmak için sivil itaatsizlik yapıyor. ‘Devlet yönetimini ele geçireceğim’ diye ortalıkta dolaşan bir beşere bu yakışmaz. ‘Ben önderim, cumhurbaşkanı adayı olacağım’ kelamlarını aklından geçiren bir adamın bu biçimde komik durumlara düşmesi Türkiye ve siyaset ismine ıstırap verici bir durumdur. Farz edin Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı ve bütün vatandaşlar inat etti elektrik faturasını ödemediler. Ne olacak bu ülkenin hali ve iktisadı? Mansur Yavaş’ın başlatmış olduğu askıda fatura vardı. Benim de ikinci ikametim Ankara’da ve ben de askıda faturaya dayanak olacağım. Kılıçdaroğlu’nun faturasını yatıracağım.”

TIKLAYIN – Kılıçdaroğlu, elektriği kesilen konutundan lüks lambasıyla seslendi: Kimse merak etmesin karanlıkları aydınlığa çıkaracağız!

Elektriği kesilen Kılıçdaroğlu’nun karanlıkta kalan konutundan kareler