Açık silahlar, savcılık beraat ediyor. Salvini ile Meloni: “Gerçeküstü Fury”

Urfalı

Global Mod
Global Mod
“Bu öfke gerçeküstüÜç yıllık bir iflas davasından sonra, tam beraat ile sona erdi. Binlerce dürüst vatandaşın adaleti beklediğini düşünürken, tüm bu enerjilerin ve kaynakların İtalyanlarının ne düşündüğünü merak ediyorum. ” Başbakan, Giorgia Meloni Lig başkan yardımcısı Matteo Salvini'ye verdiği desteği kaçırmıyor. Palermo savcılığının, eski İçişleri Bakanı'nın beraatine karşı doğrudan Cassation Mahkemesine başvurma kararı, açık silah duruşmasında.

Nordio ve dikildi

Salvini'yi “yasayı uygulamak isteyen bir bakanı” tanımlayan Premier doğrultusunda, Guardiasigilli Carlo Nordio da sahayı alıyor. Kim soran: “Tüm sivil ülkelerde olduğu gibi beraat kararlarına itiraz yok. Aksi takdirde Garlasco davasında olanları sonuçlandırıyoruz” diyor adalet sahibi. “Eğer adalete olan güven çökmüşse – bu onun mantığıdır – bunun nedeni, bazı sulh hakimlerinin sonsuz süreçleri insanların yaşamlarına neden olan yıkıcı sonuçları düşünmeden sürüklemesidir”.

Matteo'dan dayanışma da dikildi: “Mafyalardan çok farklı olmayan bir şey olan yasadışı göçmenlere karşı koyulan eylemin yapıldığını iddia ediyorum” diyor Salvini Kabinesi Şefi İçişleri Bakanlığı'nın şu anki sahibi.

Tajani

Antonio Tajani, “Her zaman beraat cezaları olması durumunda, kamu suçlamasının itiraz etmemesi gerektiğini söyledik. Açık kollar durumunda, görevini yerine getiren bir Cumhuriyet Bakanı'na karşı bir öfke. Matteo Salvini, sizinle dayanışma içinde,” diye yazdı Antonio Tajani. Ve sonra, özellikle sert sözlerle yabancılara vatandaşlık temasını yeniden başlatmaya geri döndü, çünkü CISL Kongresi'nin izleyicilerinin önünde, “Fikrini değiştirmiyorum, bölüm kapalı değil, kapalı olup olmadığına karar veriyorum, başkalarına karar vermiyorlar” diyor.

Alaşım

Bu arada, lig sohbetlerinde liderin savunmasındaki uyarı tetiklendi. Savcının beklenmedik hamlesi, Sulh hakemlerine saldırmak için kompakt geri dönen partinin seçilen saflarını gerçekleştirdi. Salvini'nin sözleri (“Teşekkürler Giorgia. İtalya'yı ve sınırlarını savunmanın bir suç olmadığına ikna oldum. Diğer aylar ve yıllar süren süreçler mi? Devam ettim, başı yüksek tutulurken, görevimi korkusuzca yapmanın kesinliği ile” Premier'in tweet'i sayesinde yayınlandı), Premier'in tweet'i sayesinde yayınlandı).

Diğerlerinin yanı sıra, Lig Sekreter Yardımcısı Claudio Durigon, Başbakan Müsteşarı Alessandro Morelli, hepsi “ortaya çıkacak” liderin nedenlerini tekrarlamaya hazır, “savcıların kombinasyonu” konuşuluyor. Açık silah duruşmasında Matteo Salvini'nin zaten bir avukatı olan Giulia Bongiorno, “Palermo Mahkemesi'nin cezası tam ve dakik ve hukukta kusursuz.” Dedi.

Müttefiklerden, yandan İtalya KardeşleriGrup lideri Lucio Malan daha sonra Palermo savcısını “diğerleriyle başa çıkmaya” davet etti. ABD'nin lideri Maurizio Lupi, “yargının bir kısmının siyaset alanını istila etmek ve işlevlerinin uygulanmasında yürütülen bir eylem için ikinci kez bir bakanı sürdürmek istediğini” varsaydı.

İtibaren Forza Italia Oda'daki grup lideri Paolo Barelli, lig lideri ile dayanışma sağlayan müdahale etti ve “Mahkeme Mahkemesi Matteo Salvini'yi, Mahkeme Hakimleri tarafından zorlanamaz bir cümle ile esassız olarak tutarsız olarak kabul edildi” dedi. Ayrıca mavi cepheden, oda başkanına, Giorgio Mulè ve Senato'nun MIT müstehcesi Tullio Ferrante ile Senato Licia Ronzulli'ye direniyorlar. Hepsi parmağını Campo Dei PM'nin yeni istilasına karşı işaret etmek için Azzurri'nin adalet reformunun aciliyetini yeniden başlatma fırsatı.

Ayrıca oku