2 Usta İsim: Bu Altcoin Çökecek! Büyük Kanlı Bir Fırsat

Urfalı

Global Mod
Global Mod
Tanınan altcoin analistleri, FTX krizinin akabinde piyasanın en büyük isimlerinden birinin tehlikede olduğunu söylüyor.

“FTX iflasının ortasında %40 çökecek”

Youtube kanalı Coin Bureau’nun analisti Guy, en son görüntüde da, FTX ile ilişkili bir altcoin olan Solana’nın daha fazla düşeceği konusunda uyarıyor. Analist, merkezi borsanın iflasıyla Solana’nın prestijinin lekelendiğini söylüyor. Guy’a nazaran, kuşatma altındaki kripto borsası ve kardeş şirketi Alameda Research, etkilenen kullanıcılara ve alacaklılara geri ödeme yapmak için satmaya başladığında, Solana önemli satış baskısı altına girecek.

Analist, Solana’nın piyasanın muhtemelen çabucak hemen tabana vurmadığı gerçeğinin sayesinde daha da düşeceğini söylüyor. Teknik tahlillere dayanarak Solana’nın mevcut düzeylerden yaklaşık %40 düşeceğini öngörüyor:

Daha da berbatı, kripto ayı piyasasının tabanı muhtemelen çabucak hemen başlamadı. Bu, bu altcoin’lerden gelen tüm satış baskısı olmasa bile SOL’un daha da düşeceği manasına gelir. Uzun vadeli fiyat grafiği, SOL’un 8 dolara düşebileceğini gösteriyor. Bu, öbür büyük altcoinlerdeki kestirimi kayıp yüzdesi ile dengeli olacak.

Ünlü ekonomist, altcoin ayı piyasasının ortasında Solana satın almak için gerçek vakit olduğunu söylüyor

Eski bir Goldman Sachs yöneticisi olan Raoul Pal, FTX’in çöküşünün akabinde Solana ekosistemini çevreleyen tüm felaket ve karamsarlığa karşın, bunun SOL satın almak için niye şahane bir vakit olduğunu söylemiş oldu. Pal, bu haftanın başlarında, Solana hakkında şunları söylemişti:

Solana’yı hakikaten seviyorum ve ağın kırıldığını anlıyorum. Düzelttiklerini de anlıyorum. Bunun hayır-hayır olduğunu da anlıyorum. Çöküş ögelerden biri, FTX niçiniyle mülkiyetinde ağırlaşmış olmasıydı. Artık tasfiye edebiliyorlar ve bu biçimdece sıkıntılardan birinden kurtuluyorsunuz.

Bu ortada Pal, 7 Ekim’de bir ANCAK toplantısında Solana hakkında şunları söylemişti:

Solana’yı seviyorum. Kesintilere devam ettiğini görüyorum. Bu niçinle, çökmeden hayatta kalırsa ve en büyük kripto protokollerinden biriyse ve Ethereum haricindeki öbür tüm Blockchain’den daha fazla aktifliğe sahipse, bu biçimde Solana’nın bir daha sonraki döngüye uygun bir biçimde katılma mümkünlüğü benim için devasa yükseklikte. .. Yani Solana’yı seviyorum, bu benim için bir tane.

Solana ne kadar tehlikede?

FTX krizinden etkilenen en önemli kripto para ünitelerinden biri Solana oldu. Serumu ve Sollet üzere faktörler, Solana’nın FTX çöküşünden etkilenmesinde değerli bir rol oynadı.

1/ What is the impact of the @FTX_Official fallout on @solana with FTX Group (FTX +Alameda)’s ties to the ecosystem?

Explore:

+Impact on @ProjectSerum & resulting fork
+Sollet-wrapped coins
+Declining SOL price on @solendprotocol lending positions
+Solana DeFi moving forward
🧵
pic.twitter.com/dm6WSwmHr7

— Messari (@MessariCrypto) November 18, 2022

Solana’nın kilitli toplam bedeli (TVL), FTX iflas ettiken daha sonra %30 oranında bedel kaybetti. Solana etrafındaki FUD’un bir sebebi, Solana tabanlı Serum’du. Öbür yandan, Solana NFT’lerinin taban fiyatı son birkaç hafta ortasında kıymetli bir artışa şahit oldu. Sonuç olarak, kripto topluluğundan beşerler hala büyük Solana NFT’lerine ilgi gösterdiğini gösteriyor. Kriptokoin.com‘dan takip ettiğiniz üzere, Solana fiyatı krizin soğuduğu son günlerde 13 dolar bölgesinde tutunmaya çalışıyor.